Page loading speed?


This topic contains 3 replies, has 0 voices, and was last updated by  m0loch 8 years, 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #698

    Neutron
    Member

    I’ve noted in the past week a dramatic decrease in page load speed on this site. I’ve gone from 5 seconds previously to over 90 seconds in some instances, but never less than 30 seconds, currently. I’m only having issues with this site though. Is there something affecting the server, or should I be looking internally on my end?
    Thanks for any assistance
    B.

    #7525

    Sciencetech
    Keymaster

    There’s been a few days lately when things were a tad slow, but never like you describe. Tonight it’s taking about 2 seconds to load using my dawdling 512Kbps cable connection.

    Check things on your end…

    #7526

    spidey
    Participant

    I haven’t had any issues with my broadband connection, but my 3G connection has been atrocious lately specifically with this site. 2 minute load times. Doesn’t make sense really, so its more likely the device I’m using over 3G. I’ll have to reinitialize it and see what that does.
    -Pete

    #7527

    thepooles98
    Keymaster

    No problems here either. 2 to 3 seconds

    #7528

    m0loch
    Keymaster

    For the most part, it loads fairly fast for me on The Ice which is, itself, remarkable.

    from time to time though, I do notice slowdowns — the server that this thing resides on is a bit oversold so that is the most likely explanation for any slowdowns, however, I also have my suspicions that a slowdown may be occurring due to some external code being loaded (namely statcounter) – this code is actually of very little benefit so I may just remove it – but I do kind of like to analyze the results when I don’t have anything else to occupy my time……

    meh…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.